donderdag 16 september 2010

Nieuwe weblog, nieuwe kansen!

Mijn eerste bericht op mijn nieuwe weblog, omdat ik op de andere weblog niet meer terecht kon door computerproblemen, waar zelfs mijn ervaren 'computerneurd' zwager niet meer uit kwam, heb ik besloten om bij blogger.com een nieuwe weblog op te starten en ik hoop zonder problemen!


Als eerste een foto van een mooi hart gemaakt van cinnamon vilt, dit is speciaal vilt wat goed te combineren is met quilten; ook een nieuwe (komende) hobby van me.
Dit hart hebben we gemaakt vorige week tijdens de clubmeeting van de viltclub
'Het Poppenhoekje' op de viltboerderij; Niels Holgersson in Oosterstreek.


En dit gezellige zonnebloemlichtje, van atelier Lindelicht, met zonnebloemkind staat sinds deze week op de tafel en geeft een straalt heerlijk licht af.


En...voor de liefhebbers onder ons; deze pakketjes zijn voor 0,98 eurocent te koop bij de Action.

En dan dit prachtige roodborstje, de hele dag was hij in de buurt en vloot het hoogste lied, af en toe ging het op de leuning van het bistrostoeltje zitten en vloog dan tegen het raam op om spinnetjes en vliegjes te vangen, zo aandoenlijk, het lukt me niet om daar een actie foto van te maken, dit was de beste die ik kon 'spotten' ik zal eens kijken want volgens mij heb ik nog een patroon van een roodborstje, altijd leuk om te maken.
Zo dit was dan mijn eerste bericht op een nieuwe weblog, ik hoop dat de volgende berichten snel zullen volgen zonder problemen. Heb al wel gemerkt dat foto's uploaden hier veel sneller gaat dan bij de vorige weblog, verder moet ik nog veel ontdekken en hoop ik dat het alleen maar beter gaat worden. veel plezier en lieve groet van mij!


1 opmerking:

  1. Dat ziet er mooi uit, Ida! Je zult merken dat Blogger heel fijn is om mee te werken! Lieve groetjes, Barbara

    BeantwoordenVerwijderen