vrijdag 12 november 2010

Inkopen gedaan....

Gisteren naar de Kreadoe geweest; Loeidruk was het daar, wat een mensen zeg en wat is dat nou jammer van zo'n dag.

Lekker met drie vriendinnen op stap en dan na de eerste kraam raken we er al één kwijt, gelukkig hadden we afgesproken dat, wanneer we elkaar kwijt raken we om 12.00u bij de kraam van Pipoos afspreken om elkaar weer te ontmoeten. Gelukkig waren we om 12.00u weer compleet.

Het liefst loop ik daar met alleen mijn vriendinnen, lekker de ruimte, lekker overal bij kunnnen, lekker op je gemakkie kijken. Maar ja dat is dagdromen....


Bij mijn favoriete kraam; Poppejans lekker inkopen gedaan; zie de foto. En bij een boekenkraam nog wat mooie boeken gevonden. Van 10.00u tot 16.00u hebben we ons daar vermaakt en wat is het dan heerlijk om de rust op de veluwe weer terug te vinden, hoewel het hevig begon te waaien en te regenen, was het voor mijn gevoel heerlijk rustig hier.

Lieve groet van mij!

5 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen dat jullie zo heerlijk hebben geshopt. Ik zie op de foto dat je van Atelier Sterre, dat heet nu anders, geloof ik, dat leuke rendiertje hebt gekocht.. Zie ik goed toch? Die heb ik ook! Mooi voor kerst. Hij zit nog in zijn bruine zakje, ga er bijna mee beginnen.. Eerst van Sinterklaastijd genieten!

  Groetjes Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je aankopen, je hoeft je voorlopig niet te vervelen!
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer toch dat dit soort activiteiten altijd inhoudt dat je je door zo'n mensenmassa heen moet wurmen. Maar je bent wel goed geslaagd, zie ik. Heerlijk aan de slag tijdens de donkere avondjes die komen! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen we nog in Ede woonden ging ik ook ieder jaar naar de KREADOE . Nou we in Assen wonen ga ik liever naar de handwerkbeurs in Zwollen... Vond het altijd wel erg leuk in Utrecht.( maar idd te druk :-( maar ja wat doe je daar aan !?)
  Fijne dag , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ida,
  Dank je wel voor al die "publiciteit" en heel veel knutselplezier! Groetjes J.

  BeantwoordenVerwijderen