woensdag 15 december 2010

Kerstswap en Kerstbloemstuk...

En gelukkig, mijn Kerstswap is ook aangekomen, de ontvangster is er heel blij mee en de Swap kreeg een plekje in de kerstboom schreef ze, altijd fijn als mensen blij zijn met iets wat jij voor ze gemaakt hebt;

De SWAP; een patchwork hart van vilt, met gouddraad gefestonneerd een popje erbovenop en lint vanuit het hart met belletjes.......Atelier Ida ;-)

Afgelopen maandag avond heb ik samen met mijn schoonzus en een vriendin bloemstukjes voor kerst gemaakt.
Het blijft toch altijd weer een leuke traditie, kersstukjes maken, overal dennenaalden en groen over de vloer, ach het hoort er bij en het kan niet op tegen de gezelligheid, geur en altijd weer mooi resultaat.

Dit is een oasekrans volgestoken met groen en in het midden een glazen bol waar lichtjes inzitten, zo mooi......
Moet nu nodig mijn kerskaarten gaan maken...

Lieve groet van mij!

5 opmerkingen:

 1. Wat super gezellig om met elkaar kerststukjes te maken, dat hebben we op het werk met de collega's dinsdag gedaan.. de foto's moeten nog. :S Je swap ziet er ook prachtig uit! en dat van atelier Ida! super gedaan! Wat een leuk systeem he die swaps!

  Groetjes Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vind het idee van de swap heel leuk en die jij heb gemaakt erg mooi zou bij mij ook een plekje krijgen in mijn boom. Helaas heb ik zelf nog steeds niet de swap ontvangen de postbode loopt hier nog niet zo hard denk ik. Je kerststukken zijn ook super en inderdaad het is altijd super gezellig wij doen het altijd met +- 8 vrouwen en dat is super gezellig.

  Groetjes gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuk idee, zo'n 'swap'!En het ziet er heel leuk uit, zo in de boom. Goed gedaan, Atelier Ida ;-) Eigenlijk zouden we het hele jaar door Kerst moeten vieren vind je niet..of zouden we het dan allemaal heel gewoon vinden? dat is natuurlijk ook niet de bedoeling...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja hoor, atelier Ida heeft een superleuke creatie gemaakt. Toppie. En je kerststukjes zien er ook mooi uit. Als Ab'er hoort het niet zo te zijn: maar ik heb niets met kerststukjes maken, wel het ontvangen daarvan Hahaha.

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke swap Ida, enig om in de boom te hangen.
  Ook je bloemstukken zien er gelikt uit hoor, wat een sfeer. Fijn weekend, groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen