zondag 19 juni 2011

Af...

Ik kan jullie al wat laten zien, in mijn vorige blog schreef ik dat ik met het één en ander nog bezig was en nu kan ik melden dat er het één en ander af is; maar ook dat er alweer het één en ander is bijgekomen haha.
Dit is een naaietui,  
Een handig etuitasje voor je naaigerei, mijn voorkeur gaat altijd uit naar blauw en bij het zien van deze stofjes was ik meteen verkocht.

Klosjes garen en een schaar, wat wil een quiltster nog meer
(tuurlijk; leuke stofjes met mooie kleuren)
De schaar voorop het tasje is met PaperPiecing gemaakt
Het is een patroon van Maaike Bakker http://www.ateliermaaikebakker.nl/


En mijn derde blokje stitchery is af, iedere maand komt er een nieuw klosje uit bij Sandra http://www.sandraskeus.nl/ en ik heb vanaf het begin trouw meegedaan, dit is nummer drie in de rij; een naaldenboekjeIn het klosje zit een rechthoekig blokje waar iedere maand een andere stitchery in komt. Het is dus iedere maand een verrassing!

En dit is weer een nieuw project, alleen niet voor mezelf maar met de ouderen waar ik mee werk. Ik ga een bloemenquilt maken met de dames en heren. Iedereen krijgt een lapje met applicatie van een bloem, en diegene die dit kunnen, naaien de bloem en het blad op het stof. Voor de ouderen die slecht kunnen zien heb ik van vilt bloemen geknipt en deze worden met een knoop aan elkaar gezet en komen in het hart van de bloem.

En zo hebben we weer wat te doen.
Lieve groet van mij!

7 opmerkingen:

 1. Je bent weer erg druk geweest en hebt mooie dingen gemaakt.
  Je bloemenquilt vind ik heel bijzondere, mooi idee om dit met de bewoners te maken.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ida

  Wat een mooi naaietui!! Leuke stofjes! En je bloemen quilt die je op je werk gaat maken, kan een mooie vrolijk wandkleed worden, of krijgt het een andere bestemming? Het ziet er prachtig uit!

  Veel plezier op je werk! en natuurlijk met je andere projecten!

  Groejes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk etui!! En Vrolijke bloemen! Dat wordt een erg leuke quilt. Prachtig project op deze manier!

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, die bloemenquilt die je op je werk gaat maken. De bewoners in mijn handwerkclubje willen alleen maar breien en beiers bont borduren. Ik ga dit idee toch eens opperen bij de dames. Kan je mij misschien tips geven hoe ik dit zou moeten aanpakken?

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kleed, zouden er ook stagiaires aan werken? ;) Nu ik niet meer op maandag bij creatief kan zijn kan ik het op deze manier mooi in de gaten houden..

  Ik ga het missen... maar verder heel veel succes!

  Liefs, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha ha die Anne-marie, nee helaas meid ik moet het zonder stagiaire doen. Maar heb wel twee vrijwilligers die ook actief zijn. Hou de weblog in de gaten meid dan zie je het kleedje afkomen ;-))))) Leuk dat je even langs kwam!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een bezige bij ben je he, heel mooi allemaal wat je maakt!Die stof met klosjes erop vind ik ook erg leuk. Geniet lekker van de zomer en al je projecten!

  BeantwoordenVerwijderen