zaterdag 6 augustus 2011

Even bijpraten.....

Sinds kort loopt er een ree met haar kalfje regelmatig in het weiland achter ons huis, zo mooi...... moeder staat achter het hek en het kalfje in het weiland lekker gras eten.

Vandaag was het oogstfeest in ons dorp, zeer gezellig en heel mooi weer en daar heb ik toch goed gescoord! Een prachtige kantklosboekenlegger, zeer mooi gemaakt door een lieve mevrouw!
De boekenlegger, gemaakt met kantklossen, heel mooi en fijn handwerk.
Bij één van de andere kramen lag een supermooi boekje; "Bloemenkinderen in vier jaargetijden" van Willy post-Kromhout van der Meer, nooit van gehoord! Maar op de kaft stonden viltpopjes, en toen was ik verkocht. Voor 1 euro was mijn dag weer goed.
Deze mooie popjes staan aan de binnenkant.

En dit is het klusje waar ik momenteel mee bezig ben, met de HD club zijn we lekker kippig bezig.
Drie kippen van hexagonnen gemaakt.
Eerst de hexagonnen knippen, 81 per kip = 243 per drie kippen, nu moet ik de kartonnetjes erachter naaien en daarna de hexagonnen in rijen van vijf aan elkaar naaien en daarna in patroon knippen, maar dat komt later. De eerste lap is bijna klaar, nog twee te gaan.

De vakantie is aangebroken, creatief ligt alles even op een laag pitje, we gaan drie weken niet naar het werk, drie weken niet op de klok letten, drie weken relaxen, ik hoop dat het heel lang gaat duren......

Lieve vakantiegroet van mij!

5 opmerkingen:

 1. Ida, wat heb je een prachtige boeken legger gekregen, super! En wat een mooi boekje... nog nooit van gehoord!! Succes met je kippen en geniet van je vakantie!!!

  Liefs Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en ooohhhhh wat wonen jullie mooi! Prachtig als je zo kunt genieten van de natuur!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Ida, jij hoeft voor de mooie natuur niet op reis te gaan he! (ach, wij eigenlijk ook niet :)
  Wat een werk lijkt me dat die kippetjes, en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Die vogeltjes zijn echt helemaal super, die ga ik ook proberen als ik weer terug ben! Lieve groetjes vanuit Zuid-Frankrijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig dat jij de reeen zo dicht bij huis hebt! heerlijk zeg!

  Wat een te gekke boekenlegger, en fijn dat je op de markt soms zulke mooie aanbiedingen, kan vinden.

  geniet lekker van je vakantie!
  Groetjes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen