zondag 6 november 2011

HD club

Vorige week trouwde één van de vriendinnen van de HD club,
we hebben allemaal één placemat gemaakt voor haar, in totaal heeft ze nu zes mooie placemats om uit te kiezen. Eet smakelijk Els!

Het patroon komt uit het boek Patchwork projectenboek, hier staan o.a. hele mooie handige patronen in die je in een paar uur af kunt maken. Een aanrader voor zowel de beginnende als gevorderde quilter/ster.

HD Club? Wij zijn een groep van zeven vriendinnen die om de drie á vier weken samen komen en verschillende dingen maken op handwerkgebied, dat varieert van een muisje breien tot een quilt maken, de laatste tijd is patchwork/quilten nogal in trek bij ons.

Volgende week zaterdag hopen vier van ons mee te gaan op een quilt rondvaart boottocht over de vecht. zie http://twopatchladies.blogspot.com/ verslag volgt ;-)

Lieve groet van mij!

3 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijke tafel voor de wittebroodsweken, en nog heel lang daarna natuurlijk :). Maar wat betekent die D nou eigenlijk, in HD??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. H>andige D>eerns (Handige Deerns op zijn Veluws = Handige meisjes op zijn Hollands)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha, nu weet ik wat de HD club is. Eigenlijk een soort Bee. Leuk hoor. Die placemats vind ik enig! En die rondvaart!!! Dat lijkt me geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen