maandag 19 december 2011

Kerst creatief


Vanmiddag toch zo'n leuke gezellige activiteit gehad op mijn werk;
 Sinaasappels, kruidnagels, rood lint, spelden zonder knop en een saté prikker is wat je nodig hebt.

Rood lint tweemaal om de sinaasappel vastspelden, daartussen gaatjes prikken met de saté prikker en vullen met kruidnagel.
Het gaat heerlijk geuren!

Ik had de groep van 20 bewoners verdeeld over 2 x 10. De ene groep ging met de sinaasappels aan de gang en de andere groep heb ik papier gegeven om uit te knippen daarop staan victoriaans kerst plaatjes, deze zijn met de kartelschaar of een andere hobby schaar netjes uitgeknipt, gaatje erin en voorzien van een gouden draad, heel erg leuk. Ik kreeg deze tip van mijn zus. Bedankt Zus!

Tot slot iedereen een mooi versierde sinaasappel gegeven en het mandje met de plaatjes doorgegeven om er één uit te kiezen en aan de sinaasappel te bevestigen.
Iedereen ging tevreden met het cadeau naar huis, en overal hangt nu een heerlijke geur.

Lieve groet van mij!


5 opmerkingen:

 1. Wat een enig idee Ida! En niet te moeilijk. Iets om te onthouden. De bewoners zullen er veel plezier in gehad hebben en jij natuurlijk ook, als je al die blije gezichten ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ida! Wat een heerlijke bezigheid is dit geweest! Het is net alsof ik veel liefde en voldoening voel! Heerlijk die geuren (warm draaien voor een zalig kerstfeest!) Groetjes van Jeanet van Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ida,

  Heerlijk!! En erg leuk met die kaartjes er aan!!
  Ga ze ook weer maken.

  Goodgoan, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kaartjes ook heel mooi.....Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen