zaterdag 26 maart 2011

Muizen in alle kleuren.......

Afgelopen week ben ik weer samen met vriendinnen van de HD club (Handige Deerns) bezig geweest, en dit keer met muizen, heel veel muizen in vele kleuren. En Mw. bij ons in het woonzorgcentrum breit ze als lapjes en wij zetten ze in elkaar en maken het af met oogjes, oortjes en staart.

Aan het eind van het jaar hopen we weer een soort van Sinterklaas/kerstmarkt te organiseren en dit keer bedacht een vriendin dat het wel leuk was om een soort van Muizenflat te maken, de muizen komen in een hokje te liggen en de kinderen mogen voor 1 euro een muis kopen, deze mogen ze zelf uitkiezen en houden, maar wanneer de muis een knoop in zijn staart heeft mogen ze ook nog een cadeautje uitzoeken.

Mooi gezicht he?

Lieve groet van mij!

10 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk gezicht al die muizen in die vrolijke kleurtjes!!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige muizenboel in leuke kleuren

  Groet, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee.... Waar is dat zorgcentrum??? want ik wil ook wel zo'n mooie muis!!! Of zijn ze alleen voor de kinderen???? ;)

  Liefs Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooi gezicht, maar ook een superleuk idee!

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hooooiii!!! Ida, ik ben zo lang niet langs geweest maar wat een hoop mooie dingen heb ik gezien! Je kabouter is prachtig geworden!!! En ik vind het zo leik dat je alles laat zien! Het "schilderij" van Maria die Jezus zijn voeten wast..prachtig! Zo mooi vorm gegeven en wat fijn dat het in de zaal hangt. En de hal is weer zo mooi aangekleed. En ik ben gek op muizen! Mag ik ook een kind zijn en een muis uit een hokje kiezen? Ooooch dat lijkt mij zoooo Leukkk!!! Dan kom ik vast en zeker ook op jullie Sinterklaas-kerstmarkt. Ida ga zo door ik heb heel erg genoten van alles! Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen
 6. FANTASTISCH!! En ook een erg leuk idee om ze op die manier aan te bieden!!

  goodgoan, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Ida,

  Ik heb je weer gevonden. Je staat weer onder mijn favorieten. Wat een leuke, mooie verhalen en kunststukken weer! geweldig. Heb heel wat moeten lezen, maar nu ben ik weer helemaal bij.
  Dus jullie hebben de bewoners aan het werk gezet en daarna een gezellige avond met de Handige Deerns gehad. Leuk het resultaat! Doe de groeten maar aan de Handige deerns van mij.
  En natuurlijk ook de groetjes aan de familie thuis en ik spreek je! Ga weer wekelijks je site bekijken. Heb moeders ook weer je adres gegeven. Die zei al misschien krijg ik dan ook weer de kriebels om zelf bezig te gaan.
  Fijne zondag nog en voor morgen weer succes met de dagelijkse beslommeringen ;)

  Liefs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldig leuke naam: Handige Deerns! En die muizen, helemaal super. Veel beter dan de muizen die ik hier in de tuin tegenkom :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ontzettend leuke muizen zeg en wat een leuk idee!!! Ik wou dat ik wat beter kon breien! Leuk blog heb je trouwens. Ik probeer mijn oude vilthobby weer op te pakken, genoeg inspiratie overal! Fijn weekend!

  Groet,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo,

  Ik vind de muizen een grandioos idee! Ik werk in de ouderen psychiatrie als Allround vakbegeleider, bij mij worden ook veel lapjes gebreit, ik maak er dekentjes van, kun je me een patroontje van de muisjes opsturen?? Tenminste als je het goed vind dat ik je muisjes ook ga proberen?????? Weer eens wat anders, dat idee met een knoop in de staart is ook erg leuk, helaas komen er bij ons niet veel kinderen op een fair, dit houden we in mei en november!

  Groetjes en ik hoop op een positieve reactie van jouw kant!!!

  Anita

  BeantwoordenVerwijderen