donderdag 15 september 2011

Hal, stitchery, regenboog

Weer zoveel te vertellen, ik begin maar gauw;
Het halletje op mijn werk, een collega had van triplex een mooi landschap uitgezaagd en vroeg of ik er iets mee wilde doen, daar hoefde ik niet over na te denken. Een mooi bruin kleed opgezocht en paddestoelen met herfstblaadjes, egeltjes en ondertussen komen er kastanjes, eikeltjes enz.  bij die verzameld worden, erg gezellig!

En deze pompoen van piepschuim heb ik vandaag even aangekleed, nog een heel klusje, met een mesje insnijden en daarna de stof er tussen drukken, met groene merinowol de naden geaccentueerd en van vilt een paar bladeren geknipt. binnenin zitten lichtjes op batterijen.

Het zesde klosje is binnen! Iedere maand komt er een klosje bij tot we er twaalf hebben en daarna wordt het een mooi quiltje.

En dit zag ik van de week bij ons achter, zo ontzettend mooi, het maakt je stil en klein. Ik blijf dit één van de mooiste natuurwonderen vinden....en er zijn er zoveel.

Lieve groet van mij!

4 opmerkingen:

 1. Hoi Ida!!

  Wat een geweldige pompoen!! Leuk idee zeg, wat een werk! Komt er ook 1 op in het halletje van je werk? En regenbogen zijn te bijzonder!! onwijs mooi verschijnsel! Met je klosjes zit je nu dus officieel op de helft! leuk!!.. Het word vast een leuk quiltje!

  Groetjes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie dingen heb je weer gemaakt.
  En de regenboog blijft fasinerend.

  Groet, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk weer allemaal!!! De natuur kan soms bijzonder mooi zijn!!!

  Liefs Angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een energie en creativiteit heb je toch, om dat allemaal zo leuk en mooi te maken!

  BeantwoordenVerwijderen