woensdag 5 oktober 2011

Nieuwe stofjes

Dit zijn stofjes voor een blokkenspel, ik heb allemaal stofjes uitgezocht met naalden, klosjes garen, speldenkussen, knoopjes enz. Ik wil deze gaan maken voor de bewoners van mijn werk, volgens mij zien ze er wel herkenning in. Het is nog een heel werkje heb ik mij laten vertellen, dus een mooi klusje voor de herfst/winter.

Mijn zesde stitchery is af, links de eerste drie en rechts de laatste drie, ben nog op zoek naar kleine miniknoopjes, maar nog niet gevonden. Kan eventueel kraaltjes gebruiken maar vind miniknoopjes eigenlijk net iets leuker.

Dit stofje had ik al......


Deze heb ik erbij gekocht.....Nu nog even denken wat ik er van maken zal.....
En dit pakketje was zo goedkoop, dat laat je gewoon niet liggen, mooi met elfjes in kerstsfeer.

Verder heb ik gehoord dat er moeilijk op mijn blog gereageerd kan worden, wat er niet klopt weet ik niet, maar ik ga het deze week even uitzoeken, heb daarbij wel de hulp van zoonlief nodig want ik ben een 'neurd' op computergebied.

Lieve groet van mij!

3 opmerkingen:

 1. Ziet er veelbelovend uit allemaal.
  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke stofjes Ida, vooral die klosjes vind ik mooi.
  Als je weet wat het probleem is met de reacties geef het mij dan door, ik heb er ook zo last van, ik heb al met Google gemaild maar die geven ook geen goed antwoord.
  Groetjes Marjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuke stofjes allemaal. Succes met het maken ervan. Zal vast erg mooi worden. Wat voor kleine knoopjes zoek je? Bij Atelier Poppejans verkopen ze ook kleine knoopjes.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen