dinsdag 7 februari 2012

Koning Winter

Koning winter is duidelijk aanwezig, hij heeft een plekje gevonden in de hal van het verzorgingshuis waar ik werk en groet iedereen die binnenkomt en weer naar buiten gaat! Vrolijk spelende kinderen in de sneeuw en op het ijs s'avonds als het donker wordt vallen de lichtjes beter op en heeft het een
heel mooi effect


Ik ben geen wintermens maar nu het zo koud is en het echt toch wel echt winter is dan moet het maar goed ook, compleet met elfstendentocht.
 Wat zou het toch leuk zijn als we de woorden mogen horen;
 "It giet oan"

En dan ga ik ook zeker kijken, maar niet in Friesland, gewoon lekker voor de tv bij de kachel met een mok warme chocolademelk.

Lieve (warme) groet van mij!

4 opmerkingen:

 1. Hoi Ida
  Koning winter was ik al tegen gekomen via de mail van lieve zus:)) moest ik toch echt ff zien.
  Prachtig hoor.
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er weer super gezellig uit, daar op je werk. En ik als op en top Friezin zou het super vinden wanneer de tocht er zou komen."It kin frieze it kin teie". Maar afwachten wat de natuur gaat doen.

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Koning winter past helemaal bij het weer op dit moment. Wat een gezellige boel zo rondom hem. Enig. Als die 11-steden tocht komt, ga ik ook absoluut kijken. Ik hoop echt dat het door gaat, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie koning winter en dat het winter is, daar over hoef je niet te twijfelen. Leuk dat hij een welkomstbordje in de handen heeft.

  Groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen